قالیباف عازم پاکستان خواهد شد رئیس جمهور: اگر دشمن خطایی انجام دهد، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد نایب رئیس مجلس: وزیر اقتصاد مانع صدور مقررات خلق الساعه شود جانمایی ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی انتخابات شورا‌ها در مشهد | بیش از ۴۱ هزار نفر، دست‌اندرکار برگزاری انتخابات هستند سخنگوی وزارت امور خارجه چین: با اقدامات آمریکا در کارائیب مخالفیم معاون هماهنگ‌کننده ارتش: هیمنه پوشالی آمریکا را شکستیم مهاجرانی: وام ازدواج حذف نمی شود | تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است قالیباف: ۱۳ آبان روز مبارزه با سلطه‌گری و استکبار است محسنی‌اژه‌ای: سازمان بازرسی باید روند ثبت سفارش کالا را باقدرت مورد پیگیری مجدانه قرار دهد زندگی در گورستان‌های غزه و در میان مردگان جریان دارد + عکس صنعا: آماده‌ایم به اسرائیل پاسخ کوبنده دهیم | یمن تهدیدات رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرد مهلت سه‌ماهه یکی از نمایندگان مجلس به وزیر علوم برای مأموریت‌محورکردن دانشگاه‌ها انتقاد یکی از نمایندگان مجلس از وزیر علوم: خجالت می‌کشم آمار مهاجرت نخبگان را بگویم پاسخ وزیر بهداشت به مطالبات پرستاران | بهبود شرایط کاری و معیشتی در اولویت است واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود
سرخط خبرها

عارف: آیا تروئیکای اروپا صلاحیت فعال‌سازی مکانیزم ماشه را دارند؟ | مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است

  • کد خبر: ۳۵۵۴۸۹
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
عارف: آیا تروئیکای اروپا صلاحیت فعال‌سازی مکانیزم ماشه را دارند؟ | مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است
معاون اول رئیس جمهور در جلسه دولت گفت: مکانیزم ماشه از لحاظ حقوقی و موازین بین‌المللی دارای شبهات و اشکالات فراوانی است و این سوال جدی مطرح است که آیا سه کشور اروپایی صلاحیت طرح این موضوع را دارند؟

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف در جلسه هیئت دولت با تاکید بر اینکه همواره در برابر تحریم‌ها توانستیم در چارچوب و راهبرد‌های مشخص حاکمیت حرکت کنیم، افزود: مکانیزم ماشه از لحاظ حقوقی و موازین بین‌المللی دارای شبهات و اشکالات فراوانی است و این سوال جدی مطرح است که آیا سه کشور اروپایی صلاحیت طرح این موضوع را دارند؟ البته در صورت اجرایی شدن مکانیزم ماشه متناسب با این اقدام تصمیمات لازم گرفته می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه برخی از رسانه‌های غربی و رسانه‌های با ماهیت و هویت مشخص در تلاش برای بزرگنمایی مکانیزم ماشه هستند، تأکید کرد: ما داوطلب تحریم نیستیم، اما تجربه ۴ دهه گذشته نشان داده که ملت ایران بزرگتر از آن است که با تحریم‌ها کوتاه بیاید.

وی همچنین با اشاره به  سفر دکتر پزشکیان به چین برای شرکت در اجلاش شانگهای، خاطرنشان کرد: شرکت در اجلاس سران شانگهای که اجلاس مهمی است در همان مسیر و راهبرد توسعه روابط چندجانبه و مشارکت جدی در اتحادیه‌های منطقه‌ای است که در طول یک سال گذشته به دستاورد‌های خوبی در این بخش رسیدیم.

عارف ادامه داد: شرکت در اجلاس شانگهای فرصت و زمینه خوبی برای دیدار‌های دوجانبه با مقامات ارشد چینی فراهم می‌کند و توسعه و تحکیم روابط تهران-پکن و تقویت همکاری‌های گذشته با توجه به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی دو دولت و ملت در دستورکار دو کشور قرار دارد.

وی در ادامه درخصوص التهابات بازار ارز در روز‌های اخیر تاکید کرد: در چند روز گذشته وضعیت بازار ارز نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است باید بانک مرکزی اعلام کند که چه عواملی برای نرخ‌های کاذب دلار که به نظر نمی‌رسد زمینه اقتصادی هم دارد تأثیرگذار است؟ البته تیم اقتصادی دولت با تدبیر لازم ثبات را به بازار ارز باز می‌گرداند.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به حمله ددمنشانه و ضد انسانی رژیم متجاوز صهیونیستی به سران و مقامات یمن اشاره کرد و با تسلیت شهادت تعدادی از اعضای کابینه دولت یمن  گفت: این رژیم مجعول بار دیگر ماهیت خود را نشان داد که هیچ حد و مرزی برای تجاوزات خود حتی به یک دولت قانونی قایل نیست البته ملت شجاع یمن که هزینه‌های حمایت خود در همراهی با مردم مظلوم غزه را پرداخت می‌کنند، به لطف الهی با پیروزی از این حوادث تلخ عبور خواهند کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->